Despre noi

Asociația Hai cu Bine s-a născut din dorința de a face BINE și de a schimba ceva în lumea în care trăim. Credem că binele poate fi molipsitor și vrem să molipsim câți mai mulți oameni convingându-i să ni se alăture. Știm că nu este ușor, dar cu cât suntem mai mulți cei care credem în BINE, cu atât avem șanse mai mari de reușită.

 

Prima inițiativă a asociației de a schimba ceva, este proiectul HAI LA CARTE, proiect prin care încercăm să promovăm cititul cărților bune. Noi credem că fiecare fragment dintr-o carte citită de o persoană, este o tentație pentru acea persoană de a citi acea carte. Pare ceva mic, dar noi credem că e un prim pas important. Primele fragmente din cărți sunt alese de noi și le găsiți AICI, dar sperăm ca cu ajutorul vostru să adăugăm și altele. Dacă ai o carte pe care ai citit-o și vrei să o împărtășești cu noi, trimite-ne un fragment care ti-a plăcut muuult pe adresa haicubine@haicubine.ro sau intră în grupul de facebook #HAILACARTE

 

Vrei să te implici în proiect? Trimite-ne un mail la adresa haicubine@haicubine.ro cu subiectul ‘Hai la Carte” împreună cu datele tale de contact și noi te vom contacta să îți povestim despre planurile noastre și cum poți să ne ajuți.